Λίγα Λόγια για την Εταιρεία μας

καθαρισμοι κτιριων

Η επιχείρηση LT CLEAN είναι μια κυρίως οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και ιδιαίτερα του Πειραιά. Από την πλήρη συντήρηση πατωμάτων στον καθαρισμό καταστημάτων και γραφείων, καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πάρα πολύ μικρή.

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies - GDPR

Περισσότερα

Αποδοχή

Καθαρισμός Κτιρίων

Καθαρισμός Κτιρίων   

Η LTClean παρέχει την υπηρεσία της συντήρησης επαγγελματικού καθαρισμού σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Στόχος μας είναι να προτείνουμε στον εκάστοτε πελάτη – συνεργάτη ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές του ανάγκες, αφού πρώτα τις αξιολογήσουμε.

Σε αυτό το έργο μας βοηθάνε οι συνεργάτες μας και το προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στον τομέα αυτό.

Δίπλα σε κάθε πελάτη βρίσκεται ένας επόπτης, ο οποίος είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, για να προσφέρει της καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Επίσης, πραγματοποιείται συνεχόμενος έλεγχος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι οποίες θα πρέπει να ανταποκρίνονται στα πρότυπα μας.

Επιπλέον συνεχώς ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και βελτιώνουμε τους τρόπους καθαρισμού, ενώ τα υλικά καθαρισμού είναι όλα επιλεγμένα βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών που έχουν οριστεί από αρμόδιους φορείς.