Λίγα Λόγια για την Εταιρεία μας

καθαρισμοι κτιριων

Η επιχείρηση LT CLEAN είναι μια κυρίως οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και ιδιαίτερα του Πειραιά. Από την πλήρη συντήρηση πατωμάτων στον καθαρισμό καταστημάτων και γραφείων, καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πάρα πολύ μικρή.

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies - GDPR

Περισσότερα

Αποδοχή

Καθαρισμός μοκετών και μαρμάρων.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών κάθε είδους (μοκέτες, χειροποίητα, μηχανής, ολόμαλλα κτλ)

     Καθαρισμός μοκετών και χαλιών.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών κάθε είδους (μοκέτες, χειροποίητα, μηχανής, ολόμαλλα κτλ)

Προσφέρουμε καθαρισμό σε βάθος από δύσκολους λεκέδες σε χαλιά, μοκέτες, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε απαλλαγή από τυχόν ακάρεα και λοιπούς παθογόνους μικροοργανισμούς.

Μετά τον καθαρισμό θα δείτε τα χρώματα να ζωντανεύουν.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά & φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Καθαρισμός μαρμάρων.

Ο Καθαρισμός των μαρμάρων  είναι η διεργασία που γίνετε με επαγγελματικό μηχάνημα καθαρισμού χωρίς σκόνη για να αφαιρέσουμε τους ρύπους , τους λεκέδες  καθώς και  τα επικαλυπτικά υλικά προστασίας από τις επιφάνειες μαρμάρων ή άλλων πετρωμάτων και παντός τύπου δαπέδων.

Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να προστατέψουμε τις επιφάνειες από λεκέδες και βρωμιά, εφαρμόζοντας αδιαβροχοποίηση σε μάρμαρα, μωσαϊκά, φυσική πέτρα κ.ά. Η αδιαβροχοποίηση είναι μια διαδικασία που δε μπορεί να γίνει από τον καθένα. Χρησιμοποιούμε κορυφαία προϊόντααδιαβροχοποίησης και τα εφαρμόζουμε με ειδικές τεχνικές.